Saturday, October 11, 2008

Tiada tajuk no3

*butang kwuoirzoq pada keypad aku rosak.

2bulan lalu,sambungan antarajaring telah dimasukkan ke rumah aku.Dengan tujuan,abah aku boleh membaca berita terbaru melalui komputer.Aku ada ajar dia melayari laman web utusan malaysia,harian metro,harakahdaily dan blog-blog ahli politik lain.Ok la,dia pun sudah bersara.Lagi elok membaca kan.

Kadang-kadang aku balik rumah,aku ada cek blog aku sendiri.Mana la tau kalau-kalau ada awek drop no fon kat shoutbox tu.Tapi hampa,tiada.

Kadang-kadang ada juga aku cek friendster.Mana la tau kalau-kalau ada awek bagi no fon kat komen ke.Tapi hampa,tiada.

Tapi itu bukan masalah sebenar.Masalahnya adalah,aku lupa untuk clear private data.Dan aku lupa untuk logout frenster.Wtf.

Balik raya ari tu aku ada cek history pc abah aku.Rupanya dia pengikut setia blog aku.Cuma aku rasa dia tak reti nak komen.Tak mengapa la,post aku bukan teruk pun.

Bukan aku pernah tulis pasal pengalaman aku melanggan mak nyah di flat Kuala Perlis pun kan.Errr,bukan bah.Tun yang langgan.

4 comments:

fackaladingdong said...

kepada en.abdul rahim...

anak pak cik ni tak tau la sy nk ckp ape...

ish3...dia selalu bersubahat dgn tun... serius...

fackaladingdong said...

wei aku bg award kat ko...sila la view post aku...

amMal said...

kuikuikui..kantoi r..

hari5ahaja said...

terima kasih atas award ntah apa2 tu