Sunday, October 12, 2008

Damn bes

Aku menulis sambil study.Dan aku sudah sembahyang zohor.Untuk pengetahuan abah aku.

Aku bukan berniat nak menulis sebenarnya.Sebab aku baru lepas tengok cerita ayat-ayat cinta dan aku takut terpengaruh ke dalam penulisan.Jadi aku tidak ingin menulis dalam masa terdekat.Tapi aku terbaca blog pasal cinta sape ntah tadi,terus membuat aku nak menulis.Tak kisah la,jiwang itu lumrah kan.Kamu nak cerita kisah yang sunngggguuuuhhh romantik pun aku tak kisah.Kamu nak cerita pengalaman bersekongkong pun aku tak peduli.

Tapi masalahnya,dia tulis

'Malam tu kami keluar lagi tengok movie.Dear belanja by tengok cerita 9september.Damn bes cite tu.'

Oh tidak.Aku boleh terima kalau kamu cakap mak kamu lelaki.Tetapi jangan cakap cerita 9september bes.Betul.Aku dah tengok.Tun yang ajak aku.Serius aku menyesal.

Aku rasa ada orang cakap cerita 9september bes sebab dia belum pernah tonton cerita ni.

13 comments:

cantik manis said...

btol2!!! sy sgt stuju cite 9 sept x best,,,ntah ape2.
bru 5 minit tgok dh mual
xde cite lain ke...cite syok sndiri
):

amMal said...

cite tu karut marut saje..dah la fasha seksi..aku br jgk tgk cite tu mase raye br ni..xberminat pun nak nengok d wayang..kuang3

fackaladingdong said...

hahaha..tun lahanat!!!!

citer tu pun dia lyn...

borat lg best la wei!!

fARHaNALiCiOus said...

erk. saya tak penah tengok and tak penah teringin or bermimpi nak tengok. sb saya tau tak bes.

Anonymous said...

betul ke tun ajak ni.hehe

hari5ahaja said...

haa btol..tun lahanat..

cer said...

bkn ko ngan tun sdey ke time part akhir cite nie...???

fackaladingdong said...

bia btol diorg sedih???

hahaha...dua-dua lahanat...

Anonymous said...

haris ska part y fasha tendang pintu...
wachaaaaa...
hahaha..=p

ila nicolet said...

ohh...bg sy...cite itu klaka...
hahahahhaa

bf fasha sandha said...

aku suka fasha.noktah.

L.O.V.3 said...

yeah..9septmbr sgt x best...diorang pernah bt promotion cite tu kat usm..kami ingt best rupanya hampeh..bis duet je..oh!

adyra zainal said...

absolutely agree with u...
9september tuh mmg sgt xbest ceritanyer..
merepek2..
macm mana lar industri filem m'sia nak majukan if teruskan buat cerita mcm tuh..
ishhh..