Wednesday, July 16, 2008

kamaludin jamlus.pengomen ikhlas.

hah.semalam aku dapat 1 komen.menarik.ni aku tlg copy utk kamu baca.

"ni aku rumuskan dr apa yg aku baca dr awal..
haris..ko ni amat suke menulis ke apa
nak jadi blogstar
nak jd cool..nak org tgk ko cool??"

haha..aku seronok sebenarnya.mungkin disitu ada satu persoalan iaitu beliau tanya adakah aku nak jadi blogstar.ataupun nk srh org tgk aku cool.hah,kelakar la mamat ni.(aku rasa dia ni laki sbb biasanya pompuan puji aku).

tp aku xkesah.sebab comment adalah satu bonus.comment yang mengutuk pn aku anggap bonus.sebab aku yakin kamu pn suka baca post yg byk komen.kan?

rasanya mamat tu tny aku
-nak jadi blogstar?
-nak jadi cool?
-nak org tgk aku cool?

ok ok.aku jawab.terlebih dahulu izinkan aku panggil pengomen itu dengan nama kamaludin jamlus.

kamaludin jamlus...
awak baca blog saya ye.terima kasih.sebab saya memang suka tgk jumlah pembaca saya meningkat.tambahan pula awak komen blog saya.lagi saya seronok.tapi kenapa awak tanya macam tu?kalau aku nak jadi blogstar pn awak peduli apa.kan?

kamaludin jamlus...
awak ni kelakar la tanya soalan macam tu.awk ingat saya nak jadi cool ke.sebenarnya memang saya nak jawab"mesti la.lagipun saya memang hebat."tapi rasa macam malu plak.macam jugak kalau besfren awak tny suka x kawan ngan dia.ataupun awak jumpa kawan yang dah lama terpisah.pastu makan sama2.xtau nak cakap apa.mesti rasa malu2 kan.biasa la tu kamaludin.tgk la persekitaran.Tuhan buat unta tu tinggi sebab apa?sebab jubah pak arab semua labuh.bukan sebab senang nak kene tembak(entah apa2 persamaan aku).ok.lain tempat lain keadaannya.jagung dan cili amat menyelerakan dalam masakan.tp kalau ia berada di dalam mangkuk jamban?

ok lah kamaludin.aku pn dah malas ni.bye




6 comments:

mcJ said...

haris dh marah daaaaa
ha7

Anonymous said...

perumpamaan unta ko tu amatlah sukar difahami....
apa kaitan tuh...?
x paham la wei...
huahuahua

anamuslimah said...

sabar separuh dari iman

kamariah jamlus said...

sy pengomen ikhlas....

fovea said...

nice ending....
but wuts da connection wit ur topic huh??
just can't get it

hari5ahaja said...

ok.baca post lain.