Wednesday, June 4, 2008

post ini amat berharga

aku masih di rumah.tido,bangun,makan,lepak(ulang sebanyak 4x untuk sehari).kehidupan yang membosankan sebagai lelaki metroseksual.xapa,itu hidup aku,dan aku masih tau ikat tali kasut.

semalam dapat result.aku seronok atau sedih,kamu xperlu tahu.apa yang kamu perlu tahu adalah,aku bijak.set mind kamu siap2.haha.ohh,berbalik kepada tajuk.post ini nampak menarik.sebenarnya tidak.aku saja menghabiskan masa.mengelakkan aku bermain snooker.dan lepak di kedai sambil menghirup air manis dan menyedut nikotin masuk ke saraf.

ok..kebelakangan ni aku memang seronok.aku xtau kenapa.sel otak aku amat aktif.macam hisap ganja.subconscious mind aku berfungsi amat baik.terasa getaran pada molekul otak aku.sejarah2 lama aku,masa sekolah rendah dulu,semua aku ingat balik.hinggakan brand bedak yang kawan aku pakai 10 tahun dulu pun aku igt.gila.

dlu memang aku pernah baca buku tentang kapasiti otak,conscious dan subconscious mind.katanya,apabila conscious mind kamu berfikir utk masa depan,subconscious mind kamu akan berfikir automatically untuk masa lampau.makin kamu berfikir,makin tinggi kapasiti otak kamu.

dan aku hanya bercadang untuk menggunakan conscious mind dengan baik.supaya aku dapat ingat balik pengalaman dari dalam perut mak aku dulu sampai sekarang.nanti kalau ada rezeki,aku buat movie 'pengalaman dalam perut ibu' .tunggu.

ok bye.(terasa dayus apabila cakap bye)

6 comments:

nadiah said...

haha. cant wait for ur movie bai

mukrimania said...

conscious mind aku baik kblakangan ini...

1. tun nk blanja mkn sem dpan.
2. ulang ayt di atas...
3. sama spt no 2
4. ceroot pom nk blnja mkn gak..

alhamdulillah...

the bedak said...

ap kata anda mggunakan smua jnis mind yg anda ad itu untuk memikirkan cr mendirikan sekolah metrosexual yg mgajar llk metro ni mengikat tali kasut mmndgkan anda pandai mgikat tali kasut.....

mgkn anda boleh menggunakan kapasiti otak anda dlm mengingati perkara2 lampau mengenai sejarah gajah, lalat ataupu meriam d zaman sekolah pendek dlu.....

mngikut kajian SAYA mnusia lbih mngingati perkara kesukaan ataupun sst yg menarik mnat individu terbabit....adakah anda ingin memakai brand bedak yg sama ngan kawan anda pada ms itu??? nmpkY anda sgt mementingkan kecantikan sejak dr kecil lg ya.....

konklusiY sy bosan d rumah lalu t.tarik dgn tulisan anda yg mengolek perut ini....cool atau tidak??? sy x pasti

hari5ahaja said...

the bedak.aku suggest,buat blog psl aku.lagi cool.

ila nicolet said...

eh...kalu nk wt movie tu...
aku jd pelakon tmbhn bleh d0p???
hahaha....

Anonymous said...

aris....mne muvi nye???b'zaman da bnde nie...
aish...